توجه خیلی مهم
نظر به اینکه آزمون امسال کانون کارشناسان رسمی دادگستری، علاوه بر اینکه دارای ظرفیت مورد نیاز برای هر منطقه میباشد، حدنصابی نیز است (60 از 100) و با توجه به اینکه در ادوار گذشته، نمره آخرین فرد دعوت شده به مصاحبه در اکثر استانها، کمتر از 60 درصد بوده، به نظر من، سطح تعداد بیشتری از سوالات آزمون امسال سادهتر از ادوار گذشته میباشد، به عبارت دیگر سوالات طوری طراحی شدهاند که تعداد مناسبی از متقاضیان، بتوانند نمره بالاتر از 60 درصد کسب نمایند و رقابت اصلی بین افرادی است که نمرات بالای 60 درصد را اخذ نمودهاند. لذا پیشبینی میکنم که اولا تعداد سوالات محاسباتی آزمون کم و یا دارای سطح سادهتری میباشد، ثانیا سوالات حاوی اعداد پرت و غیرکاربردی کمتر در آزمون مطرح خواهد شد. به خریداران محترم پکیج جامع آزمون کارشناسی رسمی دادگستری، توصیه میکنم که با توجه به موارد مذکور و همچنین ترتیب ذکر شده در سخن نویسنده، مطالعه درسنامه ها را دنبال نمایند.
باتشکر، وحید اقتصادی، کارشناس رسمی دادگستری، رشته راه و ساختمان
1398/07/01
نکته ای مهم در خصوص آزمون کارشناسی رسمی دادگستری
همانطور که استحضار دارید، آخرین آزمون کانون کارشناسان رسمی دادگستری در سال 1395 برگزار شد. امسال نیز هم آزمون کانون کارشناسان رسمی دادگستری و هم آزمون مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه برگزار میگردند.
با تدقیق در آزمونهایی که این دو نهاد در سنوات قبلی برگزار نموده اند، به نظر میرسد که نوع سوالات با یکدیگر تفاوت دارد. آزمون های قوه قضاییه معمولا کاربردی تر و اجرایی تر است و سوالات تئوری کمتری نسبتبه آزمون کانون کارشناسان رسمی دادگستری دارد. توصیه اکید میکنم مطالب را به صورت مفهومی مطالعه کنید و به فصولی که اهمیت آنها زیاد و خیلی زیاد، قید شده است، اهتمام ویژه ورزید.
باتشکر، وحید اقتصادی، کارشناس رسمی دادگستری
@rasmik
نکات مهم نوع و ساختار آزمون کارشناسی رسمی دادگستری راه و ساختمان
1. امتحانات کارشناسی رسمی به صورت جزوه بسته هستند. لذا داشتن حضور ذهن در ارتباط با بعضی نکات و اعداد مطرح بسیار ضروری است. در واقع در این آزمون ها به گونه ای از مهندسین پر تجربه انتظار می رود تا نسبت به برخی اعداد و ارقام که در کارهای تخصصی متداول سرو کار دارند حضور ذهن داشته باشند. لذا برای استفاده حداکثر از منبع حاضر به صورتی برنامه ریزی کنید که در هفته های پایانی مانده به آزمون فرصت مرور مجدد و حضور ذهن مناسب را داشته باشید. در غیر این صورت ممکن است حتی با وجود آشنا بودن و یا تسلط بر سوالات نتوانید به بعضی از آنها پاسخ دهید.
2. سوالات آزمون کارشناسی رسمی گستره وسیعی از مفاهیم را در بر می گیرد و غالب سوالات آن بر نکات و مفاهیم مطرح در هر بخش متمرکز است. اما همواره درصد کمی از سوالات بسیار پراکنده و غیر قابل پیش بینی هستند و تلاش برای پوشش دادن تمامی این مفاهیم معدود پراکنده می تواند حجم منبع را گاهی چندین ده برابر کند در و این مسئله کل برنامه ریزی برای مطالعه و آماده شدن برای آزمون را تحت شعاع قرار می دهد. لذا با توجه به اهمیت مرور مجدد جزوه در هفته های پایانی و داشتن حضور ذهن در رابطه با مسائل و اعداد خبرگی، منبع مناسب منبعی است که در حین جامعیت نسبی به خوبی بهینه شده باشد. و داوطلبان نیز بایستی با در نظر داشتن این واقعیت از تشویش ذهن خود و تغییر مداوم برنامه ریزی در برخورد با هر سوال مهجور پرهیز کنند.
3. توجه داشته باشید تعداد قابل توجهی از سوالات تکرار شده اند هر چند این مسئله نمایانگر اهمیت نکاتی است که به دفعات مورد سوال قرار گرفته اما در عین حال تجربه نگارنده در طول سالیان متوالی به روشنی نشان داده که مطالعه مجموعه سوالات به تنهایی(بدون تلاش برای درک مفاهیم مربوط به موضوع سوالات) می تواند موجب اعتماد به نفس کاذب شده و منجر به عدم موفقیت در دستیابی به هدف آنها گردد.
4. بعضی از سوالات به دلیل مطرح شدن تکنولوژی ها و روش های جدید یا منسوخ شدن و یا تغییر آیین نامه ها یا روش های طراحی و اجرا عملا یا از دور خارج شده اند و یا دارای پاسخ صحیح نیستند.
5. در میان سوالات آزمون کارشناسی رسمی نیز مانند هر آزمون دیگری سوالات غلط و یا مهجوری(که ممکن است هیچ ارتباط مفهومی با موضوعیت آزمون نداشته باشد) نیز موجود باشند، گفتنی است که سرمایه گذاری برای درک و یاد گیری آنها می تواند موجب دور شدن از مسیر اصلی و اتلاف وقت و انرژی شما در یک تلاش بی فرجام باشد. در واقع داشتن مهارت هایی در شناسایی و تصمیم گیری در مورد نحوه مواجه شدن با سوالات می تواند کمک قابل توجهی در بهبود عملکرد داوطلب در آزمون کارشناسان رسمی دادگستری رشته راه و ساختمان داشته باشد.
دوستان گرامی
مطالعه درسنامه بایستی به صورت مفهومی باشد.
ساختار سوالات کارشناسی رسمی قوه قضاییه بسیار فنی و کاربردی است و کمتر اعداد حفظی در آزمون مورد سوال قرار میگیرد (بر خلاف سوالات کانون)
در رشته مهندسی عمران، برخی اعداد مهم هستند و نیاز به حفظ کردن دارد. با مطالعه نمونه سوالات تالیفی (جزوات الحاقی ما) ، آزمونهای آزمایشی و سوالات ادوار گذشته (موجود در جلد سوم درسنامه)، متوجه میشوید که چه تیپ اعدادی مهم هستند و نیاز به حفظ کردن دارند.
باتشکر، وحید اقتصادی
دوستان مطالعه مطالب به صورت مفهومی باعث میشود که سواد کلی شما بالا رفته و در مواجهه با سوالات آزمونها بتوانید بهترین گزینه را انتخاب کنید. اصلا نگران این نباشید که مطالب را فراموش کرده اید و از یادتان رفته است. زیرا آزمون کارشناسی رسمی دادگستری (مخصوصا قوه قضائیه) سواد کلی شما را مورد سنجش قرار می دهد نه حفظیات شما را. سعی کنید به صورت مداوم مطالعه داشته باشید. به نظر بنده قبولی در آزمون مهم است ولی هدف اصلی خود را بر بالا بردن سطح معلومات قرار دهید. چه بسیار مهندسانی هستند که به دلیل بالا بودن اطلاعات، شرکتهای معتبر حاضر هستند حقوقهای چند ده میلیونی بابت چند روز کار در ماه، به آنها پرداخت کنند.
وحید اقتصادی
‼دوستان یک توصیه بسیار مهم
معمولا برخی مسایل اجرایی هستند که در کارگاهها و بین مهندسین، به اشتباه رواج پیدا کرده است و اکثر مهندسین از اشتباه بودن آن، بی اطلاع هستند. اشتباه بودن اینگونه مسایل، در آیین نامه ها، مورد تاکید قرار گرفته است. بدین صورت که معمولا از کلمات ممنوع می باشد، نباید و یا مجاز نیست استفاده شده است. توصیه اکید اینجانب مطالعه دقیق قسمتهای مزبور از آیین نامه ها است، زیرا با بررسی سوالات ادوار گذشته آزمون کارشناسی رسمی دادگستری، مشاهده میشود که در هر دوره، چندین سوال از قسمتهای ذکر شده مطرح می شود. به عنوان مثال، در قسمتهایی از اسکلت فولادی که در تماس با بتن قرار خواهند گرفت، نبایستی ضدزنگ اجرا شود.
@rasmik
باتشکر، وحید اقتصادی، کارشناس رسمی دادگستری
دوستان عزیز همانطور که گفتم مطالعه مطالب بایستی به صورت مفهومی باشد. سعی کنید سطح علمی خود را بالا ببرید. اصلا نگران فراموش کردن اعداد و مباحث نباشید. معمولا آزمونهای کارشناسی رسمی دادگستری، سطح کلی سواد شما را میسنجند و نه حفظیات شمارا
وحید اقتصادی
یک توصیه مهم
در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری (قوه قضاییه) بر خلاف آزمون کارشناسی رسمی دادگستری (کانون کارشناسان)، معمولا حداقل بین 5 تا 10 سوال حقوقی و یا کارشناسی، مانند نکته فوق (ملک موقوفه)، مورد سوال قرار میگیرد. لذا به متقاضیان گرامی اکیدا توصیه میشود جلد هشتم و نهم (بخش نهم ویرایش قبلی) درسنامه جامع آزمون کارشناسی رسمی دادگستری را که مربوط به مسایل تخصصی کارشناسی رسمی است، براساس اهمیت فصول که در ابتدای هر فصل قید شده است، به دقت مطالعه کنند.
معمولا اکثر متقاضیان، به سوالات فنی عمرانی، به خوبی پاسخ می دهند ولی در پاسخگویی به سوالات حقوقی و تخصصی کارشناسی رسمی ضعف دارند.
❗حتی یک تست هم در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری، سرنوشت ساز است.
یک نکته بسیار مهم
معمولا در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری (قوه قضاییه)، سوالاتی از عرف رایج و مسایل اجرایی پرسیده میشود که جواب دقیقی ندارند، به عنوان مثال هزینه تاسیسات مکانیکی و برقی حدودا چند درصد از هزینه کل ساخت ساختمان میباشد؟
در اینگونه سوالات با توجه به اینکه پاسخ دقیق نیست، طراح مجبور است که یکی از گزینه های پاسخ را بارزتر نشان دهد، همان گزینه بارز، پاسخ صحیح است. مثلا در مورد سوال فوق، گزینه ها را به صورت زیر درج کند:
1) 5 درصد
2) 25 درصدد
3) 45 درصد
4) 50 درصد
پاسخ گزینه 2 میباشد.
اقتصادی
معمولا سوالات آزمون کارشناسی رسمی دادگستری از سوالات آزمونهای نظام مهندسی ساده تر می باشد، اما با توجه به ظرفیت کم پذیرش و تعداد زیاد شرکت کنندگان در آزمون، قبولی سخت و پذیرش در آزمون کارشناس رسمی، مستلزم اخذ نمره بالا (حدود 70 از 100) می باشد.
اکثر متقاضیان خوشحال از سرجلسه بیرون می آیند و در ذهن خود فکر می کنند که حتما پذیرفه می شوند. ولی اشتباه می کنند.
@rasmik
تنها کسانی در آزمون پذیرفته می شوند که به سوالات دشوارتر (سوالات محاسباتی، حدود 15 درصد از سوالات و سوالات حقوقی، حدود 15 درصد سوالات) درست جواب داده اند و همچنین نمره منفی کمتری گرفته اند.
@rasmik
پس توصیه می شود که اولا سوالات محاسباتی و حقوقی را جدی گرفته، همچنین اگر بین بیشتر از دو گزینه شک دارید، به هیچ عنوان پاسخ نامه را علامت نزنید. هیچ کس آنقدر خوش شانس نیست که بین سه گزینه، گزینه درست را شانسی انتخاب کند!!!
وحید اقتصادی، کارشناس رسمی دادگستری
هر سوالی در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری ممکنه که طرح بشه و هیچ حساب کتابی نداره
اقتصادی
اگه وقت کردید، فصل قانون مدنی درسنامه هم بخونید، ولی اولویت رو بذارید روی فصول با اهمیت زیادتر، نکات خلاصه مهم و نمونه سوالات
اقتصادی
همراهان عزیز
همانطور که قبلا هم به استحضارتان رساندم، فرق عمده بین آزمون کارشناسی رسمی دادگستری (کانون کارشناسان) و آزمون کارشناسی رسمی دادگستری (قوه قضاییه) این است که سوالات قوه قضاییه بسیار منطقی تر، فنی تر، مفهومی تر و دارای تعداد بیشتر سوالات اجرایی، حقوقی و مسایل کارشناسی رسمی است.
پس همانطور که قبلا هم عرض کردم مطالب را به صورت مفهومی مطالعه کنید و نگران فراموشی اعداد نباشید، چون معمولا اعداد پرت و غیرکاربردی در آزمون قوه قضاییه مورد سوال قرار نمیگیرد.
به امید موفقیت، وحید اقتصادی
یکی از مهمترین مباحثی که بایستی هر مهندس از آن اطلاع داشته باشد و همیشه در آزمون های کارشناسی رسمی (قوه قضاییه و کانون) مورد سوال قرار میگیرد، بحث اصطلاحات عمرانی، ساختمانی، معماری، شهرسازی، راهسازی، تاسیساتی و... است.
من سعی کرده ام که مهمترین اصطلاحات را در اول هر مبحث گردآوری کنم و اگر دقت کرده باشید درجه اهمیت آنها را زیاد در نظر گرفته ام.
متقاضیان عزیز حتما اصطلاحات مزبور را به خوبی به خاطر بسپارند.
برقو چیست؟
کله، راسته چیست؟
شمشه چیست؟
وادار چیست؟
رامکا و...
سرعت طرح
دور
ساباط و......
وحید قتصادی
اعضای گرامی
بارها اعلام کرده ام که تنها راه موفقیت در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری، مطالعه مستمر و هدفمند با استفاده از مراجع معتبر موجود میباشد.
ان شاالله که خواسته متقاضیان گرامی به گوش مسولین برگزارکننده آزمون برسد و آزمون را در سال 1397 برگزار کنند ولی شما عزیزان فرض را بر این بگیرید که آزمون اسفند ماه برگزار میشود.
عزیزان اگر انسان یک ماه کمتر از حد لازم استراحت کند مشکلی پیش نمی آید. از لحظه لحظه وقت خود استفاده کنید. آرزوی من این است که تمام اعضای این کانال در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری پذیرفته شوند.
عده ای معدود از دوستان نگران مرحله مصاحبه هستند. اینجانب به این عزیزان اطمینان میدهم که در آزمون قوه قضاییه برخلاف سایر آزمون ها، هیچگونه هیچگونه پارتی بازی و ناعدالتی به وجود نمی آید. هدف خود را در وهله اول برای قبولی در آزمون کتبی متمرکز کنید.
معمولا در آزمون قوه قضائیه یک برابر ظرفیت به مصاحبه دعوت میشوند و اگر یک نفر بعداز چند مرحله مصاحبه، موفق به امتیاز کافی نشود، از افراد ذخیره استفاده مینمایند. پس همانطور که عرض کردم مهم آزمون کتبی است.
کمتر بخوابید، بیشتر مطالعه کنید، امیدوار باشید، پذیرفته میشوید.
با سپاس، وحید اقتصادی، کارشناس رسمی دادگستری
در مبحث عمرانی و ساختمانی درسنامه، فصل بیست و نهم (نکات مهم عمرانی و ساختمانی)، مواردی که در ادوار گذشته آزمونهای کارشناسی رسمی دادگستری، مورد توجه طراحان بوده است و همچنین سایر نکات مهم به انتخاب مولف، به صورت نکات خلاصه در حدود 30 صفحه، جمع بندی شده است، به جرات می گویم که مهمترین فصل در کل درسنامه، همین فصل است و پیشبینی میکنم که چند سوال از این فصل در آزمون، بیاید. لذا توصیه میکنم که این فصل را چندین بار به دقت مطالعه نمایید.
باتشکر، وحید اقتصادی
سر جلسه آزمون کارشناسی رسمی دادگستری دل رحم نباشید
عزیزان، همانطور که میدانید، آزمون کارشناسی رسمی دادگستری برخلاف آزمونهای نظام مهندسی به صورت رقابتی است، نه حد نصابی، پس اگر سر جلسه آزمون به بغل دستی خود کمک کنید و پاسخ صحیح را بگویید، عملا به خودتان خیانت کرده اید. متاسفانه در آزمون های کارشناسی رسمی دادگستری، دفترچه ها فقط در یک تیپ طراحی می شوند و این مساله باعث می شود که عده ای فقط به امید تقلب سر جلسه آزمون حاضر شوند. به شخصه یک کارشناس را می شناسم که فرق بین آجر و سرامیک را نمی داند ولی در آزمون پذیرفته شده و اکنون در حال کار کارشناسی است و همه جا نیز به افتخار میگوید که در امتحان کارشناسی رسمی دادگستری، تمام سوالات را از روی بغل دستی خود جواب داده ام!!
پس نه تنها در جلسه آزمون به کسی کمک نکنید، بلکه روی برگه خود خیمه زده و فقط به موفقیت خود بیاندیشید.
این توصیه را جدی بگیرید و به دوستانتان در سایر گروهها انتقال دهید.
باتشکر، وحید اقتصادی، کارشناس رسمی دادگستری
http://rasmi-karshenas.ir/d
عزیزان
طبق تجربه قبلی من، در ادوار گذشته آزمون کارشناسی رسمی دادگستری (قوه قضاییه)، همیشه یک سوال از تعرفه دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری، آمده است، اینجانب نکات مهم مربوط به این مبحث را در قسمت مسایل تخصصی کارشناسی رسمی، قرار داده ام، توصیه میشود این قسمت را مطالعه کنید.
شاید عده ای سوال کنند که چرا از این مباحث در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری، سوال مطرح میشود؟
پاسخ این عزیزان این است، هم اکنون عده کثیری از مهندسان تحت عناوین کارشناس خبره، کارشناس بیمه، کارشناس ماده 27 نظام مهندسی، کارشناس بازدید بانک و... فعالیت می نمایند، سیاست کلی روسای مرکز امور مشاوران حقوقی وکلا و کارشناسان قوه قضاییه این است که افرادی که قبلا سابقه کارشناسی داشته اند و به قول معروف کار کشته تر هستند در آزمون پذیرفته شوند، لذا تعدادی سوال که مرتبط با تجربه کارشناسی است، در آزمون میگنجانند. البته عزیزانی که این تجربه را ندارند، نگران نباشند و با مطالعه فصول مرتبط با این مباحث در درسنامه، می توانند به بخشی از این سری سوالات پاسخ دهند.
http://rasmi-karshenas.ir/d
باتشکر، وحید اقتصادی، کارشناس رسمی دادگستری
با سلام به متقاضیان ارجمند
توصیه مهمی داشتم، بارها اعلام کرده ام که معمولا سوالات آزمون کارشناسی رسمی دادگستری (قوه قضاییه) ، ساده و از مباحث اجرایی و بعضا محاسباتی بسیار ساده می باشد. طراحان سوالات این آزمون، برخلاف کنکورها و آزمونهای نظام مهندسی، دنبال گمراه کردن متقاضیان نیستند و سوالات معمولا نکات انحرافی ندارند. پس متقاضیان ارجمند اگر با یک سوال ساده برخورد نمودند، به تصور اینکه حتما این سوال نکته ای انحرافی دارد، از آن رد نشوند و اولین گزینه صحیحی که به ذهنشان رسید انتخاب کنند. همانطور که پیش از این گفته بودم، حتی یک سوال هم در این آزمون سرنوشت ساز است.
در دوره پیش همین آزمون یک خرپای نسبتا پیچیده داده شده بود و نیروی یکی از اعضای آن را می خواستند. بعضی از شرکت کنندگان با دیدن خرپا، به تصور اینکه حل آن پیچیده است، از خیر سوال گذشته اند، حال اینکه با یک تعادل گیری چند ثانیه ای نیروی خرپا صفر به دست می آمد. پس مجددا یادآور می شوم با فرض ساده بودن سوالات به سرجلسه آزمون بروید و به راحتی از خیر هیچ سوالی نگذرید.
سوالات ساده ولی درصد مورد نیاز جهت قبولی بالا (حدود 70 درصد) میباشد.
http://rasmi-karshenas.ir/d
به امید موفقیت، وحید اقتصادی، کارشناس رسمی دادگستری
با سلام خدمت سروران گرامی
راستش نمیخوام هر روز بیام اینجا و با توصیه هام بهتون استرس بدم، برعکس فقط میخوام به شما عزیران کمک کنم.
بعضا در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری، یکسری سوالات مفهومی پرسیده میشه، مثلا در سال 95 این سوال مطرح شده بود (کدام یک از مقاطع زیر، با سطح مقطع یکسان، مقاومت پیچشی بیشتری دارند؟) یا در سال 1393 سوال مفهومی که مطرح شده بود این بود (اگر طول ستون L و شعاع ژیراسیون مقطع ستون در جهت کوچکتر R باشد، اگر نسبت L/R افزایش یابد...).
برای پاسخگویی به این تیپ سوالات حتما حتما حتما بایستی فرمول مربوط به سوال را نوشته و با بررسی پارامترهای فرمول، به جواب صحیح دست پیدا کنید و هرگز نبایستی بدون استفاده از فرمول، به سوال پاسخ دهید.
اینجانب فرمولها و نکات محاسباتی را در حد مورد نیاز این آزمون، در قسمت مربوطه قرار داده ام که متاسفانه بایستی همه فرمولهایی که آورده ام به خاطر سپرده شود، چون هیچگونه فرمولی در این آزمون داده نمیشود.
http://rasmi-karshenas.ir/d
باسپاس، وحید اقتصادی، کارشناس رسمی دادگستری
باسلام خدمت متقاضیان گرامی
صلاحیتهای یک نفر کارشناس رسمی دادگستری در رشته راه و ساختمان، به شرح زیر میباشد. شایان ذکر است که این صلاحیتها پله پله و به مرور زمان و بعد از زیاد شدن سابقه و پرونده های کارشناسی شده، به کارشناسان اهدا می شود.
1- برآورد هزینه های ساختمانی
2- ارزیابی ساختمانها و اراضی
3- تعیین میزان خسارت و علت خسارت
4- تعدیل و تعیین اجاره بها و اجرت المثل اجاره بها
5- تعیین سرقفلی و میزان حق کسب و پیشه و تجارت
6- تشخیص حسن انجام کارها و طرحهای ساختمانی به لحاظ فنی و اجرایی
7- بررسی مسایل فنی و محاسباتی نقشه های ساختمانها
8- بررسی اختلافات فی مابین پیمانکاران و کارفرمایان
@rasmik
با نگاهی به آزمونهای کارشناسی رسمی دادگستری (قوه قضاییه) سالهای گذشته به این نکته پی میبریم که در هر دوره سوالاتی مرتبط با صلاحیتهای مذکور، در آزمون گنجانده شده است.
برای پاسخگویی به سوالات این آزمون، که مرتبط با صلاحیت شماره 1 هستند، بایستی به مبحث مصالح ساختمانی، مسایل اجرایی و قیمتهای بازار آشنایی داشت. درخصوص صلاحیت دوم، نیاز به آشنایی با قوانین و مقررات مربوط به شهرسازی، شهرداری، عرف و قیمتهای بازار می باشد. برای صلاحیت سوم، چهارم، پنجم و ششم نیاز است که از برخی مسایل حقوقی و همچنین موارد مذکور در بند یک اطلاع داشت. در خصوص صلاحیت هفتم نیاز به آشنایی با مبحث بتن، فولاد، بارگذاری، مقاومت مصالح، تحلیل سازه می باشد و برای صلاحیت هشتم بایستی به شرایط عمومی پیمان، بخشنامه های تعدیل، فهارس بها، مدیریت پروژه، نکات اجرایی و سایر قوانین مرتبط با پیمانها، آشنایی داشت.
اینجانب با بررسی آزمون های ادوار گذشته سعی کرده ام تمام مباحث مذکور را در درسنامه بگنجانم و با توجه به بارمبندی این آزمونها، اهمیت هر فصول را مشخص کرده ام. امیدوارم با توکل به خدا، مطالعه کامل درسنامه و به پشتوانه اطلاعات و سابقه کاری خود، بتوانید به خوبی به سوالات آزمون پاسخ داده و پذیرفته شوید.
http://rasmi-karshenas.ir/d
به امید موفقیت، وحید اقتصادی، کارشناس رسمی دادگستری
به نظر من فرمولها در جلد هفتم کافی هستند و مازاد بر نکات محاسباتی ذکر شده در جلد هفتم (یا همون جلد دوم ویرایش قدیم)، نیازی به یادگیری مباحث محاسباتی نیست.
پیشبینی بنده این است که آزمون امسال سوالات محاسباتی کمتری نسبت به دوره پیش داشته باشد.
شدیدا توصیه میکنم که سوالات محاسباتی پیچیده (مانند آزمون محاسبات نظام مهندسی یا کنکور فوق لیسانس) را فراموش کرده و به یادگیری مفهومی مطالب اکتفا کنید.
بازهم اعلام میکنم، یادگیری محاسبات در حد مطالب آورده شده در درسنامه، کفایت میکند.
وحید اقتصادی
یک توصیه بسیار مهم به سروران گرامی برای ترتیب مطالعه درسنامه
1- فصول با اهمیت مربوط به مبحث: عمرانی و ساختمانی
2- فصول با اهمیت مربوط به مبحث: خاک، راه و پی
3- فصول با اهمیت مربوط به مبحث: فرمولها و نکات محاسباتی
4- فصول با اهمیت مربوط به مبحث: مدیریت پروژه و قوانین عمرانی
5- فصول با اهمیت مربوط به مبحث: معماری و شهرسازی و قوانین مربوطه کشوری
6- فصول با اهمیت مربوط به مبحث: مسایل تخصصی کارشناسی رسمی
7- فصول با اهمیت مربوط به مبحث: تاسیسات مکانیکی و برقی
8- فصول با اهمیت مربوط به مبحث: نقشه برداری
‼ البته به صورت موازی با مطالعه درسنامه، تستهای مربوطه نیز کار شوند.
با تشکر، وحید اقتصادی
همراهان گرامی
همانطور که مستحضرید، مقررات ملی ساختمان، به صورت مستمر دست خوش تغییر قرار میگیرد، امسال نیز چندین مبحث از مباحث مقررات ملی، تغییر نمودند. با نگاهی به سوالات ادوار گذشته آزمون کارشناسی رسمی دادگستری (قوه قضاییه) به این نتیجه میرسیم که اکثر سوالات از نشریات طرح شدهاند و یا از قسمتهای اجرایی مقررات ملی ساختمان (که کمتر دستخوش تغییرات قرار میگیرند).
لذا توصیه من در این فرصت کم باقیمانده تا آزمون این است که تمرکز خود را بیشتر روی نشریات قرار دهید. بعداز نشریات قسمتهای اجرایی مقررات ملی را مطالعه کنید.
همچنین از حفظ نمودن اعداد پرت و بی استفاده پرهیز کنید.
موفق و پیروز باشید
وحید اقتصادی، کارشناس رسمی دادگستری